Webinar testen, inzet en PBM in de gehandicaptenzorg

Op deze pagina kunt u de webinar testen, inzet en PBM in de gehandicaptenzorg terugkijken. Deze webinar vond plaats op 25 juni 2020.

In het webinar kwamen verschillende experts aan het woord:

  • Eliane Thewessen is specialistisch adviseur bij het RIVM en ontwikkelt de richtlijnen op dit thema. Zij zal vertellen over de laatste stand van zaken rondom de richtlijnen.
  • Simone Krooshof is deskundige infectiepreventie en projectleider bij het Gelders Antibiotica en Infectiepreventie Netwerk, van waaruit zij pilots heeft gedaan in de gehandicaptenzorg. Simone kent de praktijk en vertelt wat nodig is voor effectieve infectiepreventie.
  • Gerjanne Vlasveld werkt als AVG bij Amerpoort en Sherpa en is als bestuurslid van de beroepsvereniging NVAVG betrokken bij het thema infectiepreventie. Gerjanne vertelt over de vragen die binnenkomen bij leidinggevenden en de medische dienst en hoe je als organisatie daarmee om kunt gaan.
  • Martijn Venus is Manager Projecten Gezond werken in de Zorg bij Stichting IZZ en vertelt over de InDialoog aanpak. Martijn vertelt hoe belangrijk het is dat alle lagen van de organisatie in gesprek blijven met elkaar over veilig werken. Juist in deze soms hectische coronatijd.