Zelftest mentale veerkracht

Onderzoek
vrouw zit voorovergebogen voor laptop
14 oktober 2020

Dit online instrument brengt in kaart wat medewerkers energie geeft in het werk en wat stress oplevert (thuis of op het werk) en hoe daarmee wordt omgegaan. Er zitten vragen in verwerkt die specifiek over Corona gaan.
De lijst kan anoniem en op elk moment worden ingevuld (10 minuten) en geeft je direct feedback over jouw veerkracht op dit moment en de opties die je hebt om hiermee verder te gaan.

Eén daarvan is de mogelijkheid tot een gesprek met een psycholoog die gespecialiseerd is in het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen en bedreigende situaties. Voor deze dienst wordt het netwerk van traumatherapeuten en opvangpsychologen van ARQ IVP ingezet.

Meer weten over de campagne Mentale gezondheid?

Heb je een mooi voorbeeld in jouw organisatie rondom mentale gezondheid? En zou je dit met andere organisaties binnen de gehandicaptensector willen delen? Denk aan een aanpak, een persoonlijk verhaal van een cliënt of medewerker, of een ‘best-practice’ binnen jouw organisatie. We horen het graag! Stuur je voorbeeld op naar Maarten Hüttner (Beleidsadviseur Arbeidszaken)!

Portret Maarten Huttner