Kaart locatie VGN oudlaan 4 Utrecht

Contact gegevens Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Bezoekadres
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht

T 030-273 93 00 
E info@vgn.nl
 

  Postadres
Postbus 413
3500 AK Utrecht
 

Pers
Voor persvragen kunt u contact opnemen met woordvoerder Johan van Ruijven, telefoon 06-21213460, jvruijven@vgn.nl zie ook de pagina persvoorlichter.

CAO Helpdesk
Voor vragen over de interpretatie/toepassing van de CAO kunnen leden van de VGN contact opnemen met  de CAO Helpdesk via caohelpdesk@vgn.nl of 030-2739719. Ook kunt u de CAO-helpdeskpagina bezoeken.

Routebeschrijving
Komt u met de auto? Plan uw route met de routeplanner.

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer? Neem vanaf station Utrecht Centraal buslijn 3 (richting Overvecht). Uitstappen halte Willem Dreeslaan (voormalig arbeidsbureau en belastingkantoor). U ziet het gebouw (gedeeltelijk blauw betegeld) aan de overzijde van de weg. De busreis vanaf het CS duurt ongeveer 10 minuten. U kunt ook uw totale route plannen met de OV advies site.

Parkeren
De ingang van het bezoekersgedeelte van de parkeergarage zit aan dezelfde kant als de hoofdingang, na ongeveer 75 meter. U kunt zich melden via de intercom. Wanneer de parkeergarage vol is kunt u nabij het pand betaald parkeren.

NB. Voor avondvergaderingen die niet in het vergadercentrum op de begane grond plaatsvinden, geldt dat de bezoekersgarage slechts tot 19.30 uur is geopend. Bezoekers die tot na 19.30 uur in het pand verblijven dienen hun auto tijdig naar de medewerkersgarage te verplaatsen. Om 19.30 uur sluit het hek van de bezoekersgarage en deze is niet meer te openen tot de volgende ochtend.