twitter
 
 
 

Contact

Bezoekadres

Oudlaan 4
3515 GA Utrecht

Postadres

Postbus 413
3500 AK Utrecht

T 030-273 93 00
E info@vgn.nl

Ingang gebouw VGN

Pers

Voor persvragen kunt u contact opnemen met woordvoerder Maartje van Boekel, telefoon 030-27 39 741, 06-1839 8536 of mvanboekel@vgn.nl.

CAO helpdesk

Bent u werkgever en heeft u een juridische vraag dan kunt u contact opnemen met de CAO helpdesk.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de VGN of over deze site? Ga naar alle veelgestelde vragen.

Met de auto

Komt u met de auto? Kijk dan op de routebeschrijving of plan uw route met de routeplanner.

Parkeren

De ingang van het bezoekersgedeelte van de parkeergarage zit aan dezelfde kant als de hoofdingang, na ongeveer 75 meter. U kunt zich melden via de intercom. Wanneer de parkeergarage vol is kunt u nabij het pand betaald parkeren.

NB. Voor avondvergaderingen die niet in het vergadercentrum op de begane grond plaatsvinden, geldt dat de bezoekersgarage slechts tot 19.30 uur is geopend. Bezoekers die tot na 19.30 uur in het pand verblijven dienen hun auto tijdig naar de medewerkersgarage te verplaatsen. Om 19.30 uur sluit het hek van de bezoekersgarage en deze is niet meer te openen tot de volgende ochtend.

Openbaar vervoer

Neem vanaf station Utrecht Centraal buslijn 3 (richting Overvecht). Uitstappen halte Willem Dreeslaan (voormalig arbeidsbureau en belastingkantoor). U ziet het gebouw (gedeeltelijk blauw betegeld) aan de overzijde van de weg. De busreis vanaf het CS duurt ongeveer 10 minuten. U kunt ook uw totale route plannen met de OV advies site.