Krijgen zorgmedewerkers grip op stress?

Na de eerste coronagolf is de stress onder zorgpersoneel in Nederland niet weg. Integendeel: de tweede golf spoelt over ons heen en niemand kan even bijkomen. Corona vraagt nog steeds het uiterste van zorgmedewerkers. Hoe kan personeel in zorginstellingen dealen met stress, op het werk en thuis? Dat was het centrale thema tijdens het webinar ‘Het succes van minder stress’ dat IZZ voor op 17 november organiseerde.

Kijk het nu terug!

Ruim 1500 zorgmedewerkers zagen de webinar 'Het succes van minder stress'. GZ-psychologen Zoila Knel en Mirte Verkuijlen vertelden hoe je met stress kunt omgaan en hoe je onrust vermindert. Speciaal voor mensen in de verpleegzorg, ziekenhuiszorg, psychologische zorg, gehandicaptenzorg en thuiszorg.

Aan het eind van de webinar weet je:

  • Hoe stress positief en negatief doorwerkt
  • Hoe je stress in lichaam en hoofd vermindert
  • Hoe je het jezelf makkelijker maakt, zelf als de druk hoog is
  • Hoe je afscheid neemt van het gejaagde gevoel
  • Hoe je jouw kernkwaliteit inzet om collega's te helpen (collegiale ondersteuning)

Dit webinar is georganiseerd door IZZ, VGZ en PGGM&co in samenwerking met OpenUp. 
Wil je meer weten over hoe je kunt omgaan met de stress en onzekerheid van het werken in de zorg in tijden van corona? Op het OpenUp-platform vind je programma's, informatie, tips en adviezen. Speciaal voor mensen in de zorg. Je kunt ook direct een online consult inplannen met een psycholoog. 

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Maarten Hüttner
Telefoonnummer
Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van