Ouders, familie en verwanten: praat mee over de toekomst van de gehandicaptenzorg!

13:00
16:30
Abrona, Sterrenberglaan 6, Huis ter Heide

De zorg voor mensen met een beperking is sterk in beweging: invoering van het sociaal domein in 2015, snelle groei van PGB, toenemende zorgzwaarte van cliënten, digitalisering van de zorg en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt. Dit zijn ontwikkelingen van de afgelopen jaren, maar wat komt er op ons af? Hoe ziet de gehandicaptenzorg er in 2030 uit? En zijn we daar dan met elkaar klaar voor?

De VGN wil daarom met ouders, familieleden en verwanten van mensen met een beperking nadenken en praten over de toekomst van de gehandicaptenzorg. Hoe zou, wat u betreft, de gehandicaptenzorg er in het jaar 2030 uit kunnen zien. Hoe bereiden we ons hier met elkaar het beste op voor? Wat moeten we daarvoor regelen? Welke ideeën heeft u voor de toekomst van de gehandicaptenzorg?

Inputsessie

Wij nodigen u van harte uit om voor de inputsessie op vrijdag 27 september. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek en denken we samen na over de toekomst van de gehandicaptenzorg.

Meldt u aan via onderstaand aanmeldformulier!

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en voor een goede vertegenwoordiging van alle cliënten, kan het zijn dat we uit de aanmeldingen een selectie moeten maken. Wij bevestigen uw deelname definitief via de email. Mogelijk organiseren we een tweede bijeenkomst wanneer we daar voldoende aanmeldingen voor hebben.

Deze pagina is een onderdeel van: