Regionale bijeenkomst ‘De waarde van reflectie’

13.00
17.00
Vanboeijen - Het erf, Atalanta 2 in Meppel
Uitwisselen van ideeën tijdens een bijeenkomst

Reflecteren, leren, en verbeteren, de rode draad in het Kwaliteitskader gehandicaptenzorg. Maar wat betekent dat eigenlijk? Hoe doen we dat? Om antwoorden te krijgen op deze vragen organiseert de VGN op donderdag 21 en donderdag 28 november twee regionale bijeenkomsten ‘De waarde van reflectie’. Het doel van deze bijeenkomsten is van elkaar leren en elkaar inspireren.

Tijdens de bijeenkomsten gaan cliënten/ verwanten, professionals uit het primaire proces, leidinggevenden, kwaliteitsadviseurs en stakeholders vanuit de stuurgroep kwaliteitskader ghz met elkaar in gesprek. Zorgadviseurs Marie-Josée Smits en Désirée Bierlaagh leiden het open gesprek aan de hand van een dynamische werkvorm. Dat levert interessante inzichten en leerervaringen op die waardevol zijn voor de dagelijkse praktijk. 

Begin november volgt meer informatie en een concrete invulling van het programma. 

Meld u aan voor de bijeenkomst via onderstaand aanmeldformulier! Het verzoek is om iemand die vanuit een ander perspectief naar dit thema kijkt, met u mee te nemen. Deze persoon dient zich ook aan te melden via het aanmeldformulier.

Deze pagina is een onderdeel van: