Kennisplatform EVB+ Symposium

Uitgesteld: Symposium EVB+ in perspectief

09.30
17.00
Congrescentrum de Reehorst, Ede
Symposium EVB+

Het jaarlijkse congres van het Kennisplatform EVB+ is uitgesteld in verband met het coronavirus. Het symposium wordt nu gepland in het najaar van 2020. Zodra we een exacte datum weten, zullen we dat melden.

Ervaren, verbinden en leren vanuit verschillende perspectieven

Dagelijks zetten bevlogen en vakkundige begeleiders, familie en andere betrokkenen zich in voor mensen met EVB+. De begeleiding van mensen met EVB+ vraagt om toewijding, wijsheid, kennis en expertise van alle betrokkenen. De praktijk leert dat dit een blijvende zoektocht is waarin je met vallen en opstaan samen op weg bent.

Op het symposium maken we ruimte om het leven van mensen met EVB+ te ervaren en te verdiepen vanuit verschillende perspectieven. We delen inzichten en handvatten in de gezamenlijke zoektocht rondom het leven van mensen met EVB+. Er zijn plenaire bijdragen van Paul Pardon, Wilma Klaassen en Gert Jan de Haas. Daarnaast heeft u een keuze uit een vari√ęteit aan workshops.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over het symposium zoals het programma of wilt u zich aanmelden? Kijk dan op: https://www.platformevbplus.nl/over-evb/symposium/.