Stichting Prokkel -

Prokkel meetup driedaagse

Online
Uitnodiging Prokkel meetup driedaagse

Welke invloed heeft deze coronatijd op jou? Hoe je je ook voelt, hoe je de dagen ook doorbrengt: laten we uitzoeken hoe we de verbinding met elkaar, mensen met en zonder verstandelijke beperking, blijven houden.

Om ervaringen met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren, is er van 18 tot en met 20 november een 'Prokkel meetup 3 daagse'.
Tijdens de Prokkel meetup 3 daagse is er elke dag een online meetup, elke dag rondom een specifiek thema:

Woensdag 18 november (10.00 - 12.00 uur): Vrije tijd
Donderdag 19 november (10.00 - 12.00 uur): In en om huis
Vrijdag 20 november (10.00 - 12.00 uur): Werk en dagbesteding

Of je in het onderwijs werkt, in de zorg, bij de overheid of in een bedrijf, of als je ervaringsdeskundige bent, je kunt met alle drie thema's te maken hebben.
Welk thema is voor jou het meest actueel? Waar wil jij graag over meepraten? Waaraan heb jij wat gehad? Waar heb je ideeën over? Die je misschien niet alleen, maar wel met anderen, met elkaar kunt organiseren? Of wij hebben een hele mooie activiteit uitgevoerd en het zou goed zijn als anderen daarvan af weten. 

Laten we alle wielen die de afgelopen maanden zijn uitgevonden, delen met elkaar. Dan hoeft niet iedereen weer opnieuw zelf zijn eigen wiel uit te vinden. Juist door wielen te combineren komen we vast veel verder en sneller vooruit.

De bijeenkomsten vinden digitaal plaats. En er is gelegenheid om in kleinere groepen uiteen te gaan. Deelname is gratis. Iedereen is welkom, maar geef je wel even op. Dan ontvang je de link waarmee je mee kunt doen. 

Speciale oproep

Wij nodigen met name ook communicatie-, organisatie- en adviesbureaus uit.
Help mee om de verhalen en ideeën te verwerken in concrete actieplannen en/of handreikingen.

Mooie voorbeelden of ideeën? Mail naar info@prokkel.nl.

Meer informatie en aanmelden

Lees verder op de website van Stichting Prokkel.