De VGN, in samenwerking met de LFB en KansPlus

Webinar vaccinatie: voor cliënten en ouders/verwanten

10:30
12:00
Online
Vaccinatie2

Ouders, verwanten en mensen met een beperking hebben nog veel vragen over de coronavaccinatie. Daarom organiseert de VGN in samenwerking met de LFB en met KansPlus, een webinar over de vaccinatie op dinsdag 19 januari. Veelgestelde vragen worden behandeld en er is aandacht voor de dilemma's in de praktijk. Hoe ga je bijvoorbeeld het gesprek aan over vaccinatie met de mensen met wie je woont en/of werkt?

Programma

In de eerst helft van het webinar zullen een arts voor verstandelijk gehandicapten en het RIVM veelgestelde vragen beantwoorden. Vragen over bijvoorbeeld de veiligheid en de werking van de vaccins, het proces rond het vaccineren en eventuele gevolgen van de keuze om je wel of niet te laten vaccineren. 

Vervolgens gaat een panel in gesprek over vragen en dilemma's in de praktijk. Dit panel bestaat uit een zorgmedewerker, een ervaringsdeskundige en een ouder van iemand met een beperking. Hoe houd je rekening met alle verschillende perspectieven en meningen?

Dagvoorzitter Gijs Wanders zal de bijeenkomst leiden.

Live link & terugkijken

De webinar kan je dinsdag live bekijken via deze link. De webinar wordt opgenomen, dus is na afloop ook terug te kijken.

Aanmelden & vragen insturen

Hoewel de bijeenkomst via een open link te bekijken is, vragen we je om je via onderstaande formulier aan te melden. Zo krijgen we een beeld van het aantal kijkers. Via ditzelfde formulier kan je een vraag of dilemma insturen. Tijdens de bijeenkomst zullen we veel van deze vragen en dilemma's bespreken. 

Webinar vaccinatie: voor cliënten en ouders/verwanten

Heb je een vraag die je graag in de webinar beantwoord wil zien? Laat deze dan hier achter.
more items
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
5 + 3 =
Geef het antwoord op de som

Deze pagina is een onderdeel van: