De VGN

Webinar vaccinatie: voor medewerkers in de gehandicaptenzorg

13:30
14:30
Online
vaccinatie

Medewerkers in de gehandicaptenzorg hebben nog veel vragen over de coronavaccinatie. Daarom organiseert de VGN een vaccinatie webinar voor medewerkers in de gehandicaptenzorg op dinsdag 19 januari. Deze bijeenkomst is relevant voor bijvoorbeeld begeleiders, maar ook voor bestuurders van zorgaanbieders. Veelgestelde vragen en antwoorden komen aan bod en we gaan in op de vraag: hoe ga je het gesprek aan over vaccinatie op de werkvloer?

Programma

In de eerst helft van het webinar zullen veelgestelde vragen beantwoord worden door onder andere een arts voor verstandelijk gehandicapten en het RIVM. Vragen over bijvoorbeeld de veiligheid en de werking van het vaccin, het proces rond het vaccineren en de eventuele gevolgen van de keuze om je wel of niet te laten vaccineren. 

Vervolgens zullen zorgmedewerkers in gesprek gaan over vragen en dilemma's in de praktijk. Hoe ga je hierover in gesprek met collega's? Hoe houd je rekening met verschillende perspectieven en meningen?

Dagvoorzitter Gijs Wanders zal de bijeenkomst leiden.

Live link & terugkijken

De webinar kan je dinsdag live bekijken via deze link. De webinar wordt opgenomen, dus is na afloop ook terug te kijken.

Aanmelden & vragen insturen

Hoewel de bijeenkomst via een open link te bekijken is, vragen we je om je via onderstaande formulier aan te melden. Zo krijgen we een beeld van het aantal kijkers. Via ditzelfde formulier kan je een vraag of dilemma insturen. Tijdens de bijeenkomst zullen we veel van deze vragen en dilemma's bespreken. 

Webinar vaccinatie: voor medewerkers in de gehandicaptenzorg

Heb je een vraag die je graag in de webinar beantwoord wil zien? Laat deze dan hier achter.
more items
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
1 + 4 =
Geef het antwoord op de som

Deze pagina is een onderdeel van: