ActiZ

Robotic Process Automation (RPA) (in de VVT) (heeft plaatsgevonden)

15.30 16.30 uur
Online

Digitalisering in de zorg vindt op veel vlakken plaats. In dit webinar heeft ActiZ aandacht voor RPA in de VVT maar ook VGN-leden zijn van harte welkom om het webinar te volgen.

RPA robotic process automation

RPA staat voor Robotic Process Automation. Het gaat hierbij niet om een echte fysieke robot, maar over een techniek die gebruikt wordt voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, met behulp van zogenaamde 'software-robots'. De software robots worden ingezet om handmatige repeterende processen na te bootsen. RPA automatiseert repetitieve processen en werkzaamheden, zoals administratieve werkzaamheden en IT-support werkzaamheden.

RPA leent zich voor verschillende processen en kan handmatige repeterende werkzaamheden uit handen nemen. Dit leidt tot meer efficiëntie, tijdswinst en lagere kosten.. Maar hoe doe je dat, voor welke processen kan dat onder andere, en hoe ziet dat eruit?

VVT organisatie Aafje werkt met RPA en vertelt in dit webinar over hun ervaringen en hoe zij RPA toepassen. Het bureau dat hen hierbij heeft geholpen, vertelt hoe zij de voorbereiding en implementatie hebben aangevlogen.

Onder leiding van ActiZ-host Dore Alkema nemen Cees van Opijnen, Coördinator Applicatiebeheer / Adviseur Bedrijfsvoering van Aafje, en Marnix Dekker, Business Development Manager bij Dynatos, u mee in dit voorbeeld van RPA in de VVT.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven