KNMG, NVZ, NFU, de Nederlandse ggz en Verslavingskunde Nederland, in samenwerking met het Trimbos Instituut Online bijeenkomst

Symposium ‘Maak de zorg rookvrij’

13.00
16.15
Online

Rookvrije zorg is gezonde, effectievere zorg. Bovendien draag je met rookvrije zorg bij aan de doelen van een rookvrije generatie (geformuleerd in het Nationaal Preventieakkoord). Leer hier meer over tijdens het landelijke online symposium.

Logo Rookvrije zorg

Hoe doe je dat eigenlijk, je zorgorganisatie rookvrij maken? Hoe begin je met implementeren, en hoe zet je door? En wat is de rol en positie van cliënten, behandelaren en bestuurders in dit geheel? Na dit symposium ben je wijzer over samenwerken aan een rookvrije toekomst, een rookvrije generatie. Verschillende experts praten je bij, en er is veel interactie. Ook staat het fysieke en mentale effect van roken weer goed op je netvlies.

Het landelijke, online symposium is op maandag 31 mei van 13.00 – 16.15 uur. Het vindt plaats op Wereld-niet-roken-dag en wordt georganiseerd door de KNMG, NVZ, NFU, de Nederlandse ggz en Verslavingskunde Nederland, in samenwerking met het Trimbos Instituut. Rookvrije zorg is één van de acties uit het Nationaal Preventieakkoord.

Ben jij erbij? Meld je nu aan!

Het programma vind je hier. Houd www.rookvrijezorg.com in de gaten voor meer nieuws.

Deze pagina is een onderdeel van: