VGN, ActiZ, NFU, GGZ Nederland en NVZ Webinar

Webinar: Praatjes vullen wél gaatjes! (heeft plaatsgevonden)

10.30 uur 11.45 uur
Online webinar

Wilt u nu en straks meer grip op het behoud van uw medewerkers en het verzuim verlagen? Merkt u dat er -ondanks uw inspanningen voor hun inzetbaarheid en gezondheid- gaten vallen in uw bezetting? Wordt het gat tussen de werkvloer en de leiding groter?
Schrijf u dan nu in voor het webinar ‘Praatjes vullen wél gaatjes’ en ervaar het directe effect van een goede dialoog op de gezondheid van uw medewerkers en –organisatie. Voor leidinggevenden in de zorg, HR-adviseurs/managers, Arbo-coördinatoren en gezondheidsmanagers.

drie vrouwen staan glimlachend naaast elkaar

Gezond gesprek voor gezond resultaat

‘Praten kost tijd en die hebben we niet’, horen we u denken. En velen met u. Met de huidige hoge werkdruk en het toenemende verzuim worstelen steeds meer zorgorganisaties met het behoud van hun mensen en het leveren van goede zorg. Ook u doet vast uw uiterste best om uw medewerkers inzetbaar te houden met extra aandacht voor hun gezondheid. Tegelijkertijd merkt u misschien dat  door tijdgebrek de teamontwikkeling wordt verwaarloosd. Dit is op  de lange termijn niet succesvol en duurzaam. Een goede dialoog wel.

Hoe?

Uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek van IZZ blijkt dat er veel meer resultaat bereikt wordt als er aandacht is voor de gezondheid en het functioneren van het team in de organisatie. Dat gaat veel verder dan  extra fruit tijdens de pauzes of een extra tillift op de afdeling. Is in uw team bijvoorbeeld een open dialoog mogelijk over knelpunten die medewerkers in hun werk ervaren? Hebben medewerkers ruimte en zeggenschap om met oplossingen te komen?

Ervaar het effect van de dialoog

Tijdens het webinar nemen we u in vogelvlucht mee in de opvallende onderzoekscijfers en de resultaten van het voeren van een dialoog. Het is eenvoudig, makkelijk in te voeren en duurzaam. U ziet en hoort de ervaringen van bestuur, teamleiders en zorgmedewerkers van zorgorganisaties die het gesprek al voeren en wat het hen oplevert. Ook vertelt een HR-adviseur hoe zij deze aanpak heeft ingevoerd in de organisatie. Snel, eenvoudig en doeltreffend. Wilt u dat ook? Meld u dan nu aan voor het webinar ‘Praatjes vullen wél gaatjes’.

Meld je hier nu gratis aan

Maarten Huttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner