i-Sociaal Domein Online bijeenkomst

Implementatie Woonplaatsbeginsel Jeugd (deel 3) (heeft plaatsgevonden)

13:00 14:00
digitaal

In dit derde webinar over de implementatie van het woonplaatsbeginsel staan de onderwerpen voortgang uitzoekwerk, gegevensoverdracht en zorgcontractering centraal.

Woonplaatsbeginsel.

U kunt zich hier aanmelden voor deelname aan het webinar.

Na aanmelding ontvangt u van 'Webinargeek' een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen. Bewaar deze bevestigingsmail dus goed.

Over het webinar

Het webinar volgt u online vanaf uw eigen werkplek. De getoonde presentatie wordt toegelicht door een inhoudelijk expert. De gebruikte software is van webinargeek.com. Dit werkt volledig in uw browser. U hoeft geen plugin te downloaden of app te installeren. Of uw browser en besturingssysteem geschikt zijn kunt u zien op: www.webinargeek.com/doc/systeemvereisten.

We adviseren de browser Chrome van Google te gebruiken

U zult een 'play-driehoekje' in het beeld zien waarop u moet klikken. Dit omdat browsers tegenwoordig niet meer toestaan dat video's automatisch starten.

Als er tijdens het webinar iets vastgelopen lijkt te zijn, dan kunt u dat proberen te herstellen door de browser te verversen.
Graag tot ziens bij het webinar!

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: