De Nederlandse GGZ - Waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl

Festival van de Leefstijl (heeft plaatsgevonden)

10.30 17.00
Museum van de Geest

Op 27 september 2021 organiseert het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl van de Nederlandse GGZ het eerste Festival van de Leefstijl bij Museum van de Geest.

Festival van de Leefstijl

Het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl bestaat uit een diverse groep professionals, cliënten en wetenschappers uit de ggz, de verslavingszorg, de gehandicaptenzorg en de ziekenhuizen. Gezamenlijk maakt het waardenetwerk zich sterk voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten van een gezonde leefstijl zijn: gezond eten, voldoende bewegen, goed slapen en ontspannen. 

Wat te verwachten op het Festival van de Leefstijl?

Tijdens dit festival leert u meer over de verschillende leefstijlgebieden en vooral hoe u aan de slag kunt met leefstijl; voor patiënten en cliënten, maar ook voor uzelf. In verschillende lezingen en workshops wordt er ingegaan op slaap, voeding, beweging, stress en ontspanning. Ook krijgt u tools aangereikt om met cliënten te werken aan een duurzame gedragsverandering. Zo kunt u direct aan de slag met leefstijl onderdeel te maken van de behandeling van uw cliënten en patiënten. Samen kunnen we zo een belangrijke bijdrage leveren aan het verkleinen van de gezondheidsverschillen en het vergroten van de lichamelijke en mentale gezondheid. Daarnaast ervaart u dat bezig zijn met leefstijl ook gewoon leuk is!

Lees meer over het programma en de sprekers

Deelnemen?

U kunt kaarten voor het festival bestellen via de website van Museum van de Geest. Er zijn een beperkt aantal kaarten tegen een Early Bird tarief (99 euro per stuk). Kaarten met een regulier tarief zijn 125 euro per stuk. 

Mara
Wil je meer weten?
Neem contact op met Mara Spit-Verdonschot

Deze pagina is een onderdeel van: