ZonMw Gewoon Bijzonder Online bijeenkomst

Inspiratieochtend over samenwerken in de zorg (heeft plaatsgevonden)

10:00 12:30
Digitaal

Hoe lastig is samenwerken in de zorg? En wat kunnen we daarbij leren van anderen? Bijvoorbeeld van een dirigent die de leden van een groot orkest laat samenwerken? Of van een bekende architect die een gebouw ontwikkelt? En hoe zit dat bij een wetenschappelijk onderzoeker? De ochtend staat onder leiding van de bekende journalist en voormalig nieuwslezer Gijs Wanders.

Onderzoeker, dirigent en architect

Aan bod komen mooie voorbeelden over samenwerking, vanuit een ander perspectief, maar wel met een vertaalslag naar de (gehandicapten)zorg. Onderzoeker Marlies Welbie deelt hoe zij verschillende perspectieven samenbrengt in een onderzoeksplan, dirigent Ed Spanjaard vertelt over non-verbale samenwerking binnen een orkest, en architect Duzan Doepel neemt ons mee in de wereld van co-creatie en participatie bij het ontwikkelen van duurzame wijken. Natuurlijk is er ook ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

Aanmelden

Aanmelden kan met een mail naar gewoonbijzonder@zonmw.nl. Na aanmelding ontvang je uiterlijk 13 september een Zoom-link om deel te nemen aan de bijeenkomst. Meer informatie over het programma en de sprekers vind je in bijgevoegd programma.

Marion Kersten
Wil je meer weten?
Neem contact op met Marion Kersten

Deze pagina is een onderdeel van: