Academische Werkplaats EMB Congres

Online congres: Perspectieven op Samenwerken (heeft plaatsgevonden)

10:00
Online

Voor ouders/verwanten, zorgprofessionals en wetenschappers organiseert de Academische Werkplaats EMB het (online) congres Perspectieven op samenwerking. Tijdens dit interactieve congres op vrijdag 19 november 2021 schuwen we geen dilemma’s en benaderen we het thema samenwerking van alle kanten: de verschillende perspectieven op samenwerking. Doe je mee? Aanmelden kan via de speciale congreswebsite www.aw-embcongres.nl.

EMB

Op vrijdag 19 november 2021 om 10:00 uur vindt het online congres plaats van de Academische Werkplaats EMB. Het thema is 'Perspectieven op samenwerking bij EMB'.

Drie verschillende werelden, één gemeenschappelijke focus

In de Academische Werkplaats EMB komen ervaringskennis, praktijkkennis en wetenschappelijke kennis samen. Tijdens dit congres gaan we in op de verschillende perspectieven op samenwerking tussen ouders/verwanten, de zorgpraktijk en de wetenschap.

Het zijn drie verschillende werelden, maar met een gemeenschappelijke focus: de persoon met EMB en zijn of haar gezin. Het is een interessante en vruchtbare samenwerking, maar het kan soms ook spannend en ingewikkeld zijn. Tijdens dit congres schuwen we geen dilemma’s en benaderen we het thema samenwerking van alle kanten: de verschillende perspectieven op samenwerking. Doe je mee?

Het is een echt doe-congres, dat wil zeggen: geen langdurige plenaire luistersessies, wel interactieve workshops en paneldiscussies. Inspirerend en leerzaam. De volgende dag kun je direct met de nieuwe kennis en inzichten aan de slag in de praktijk!

Voor wie is dit congres interessant?

Dit congres is interessant voor iedereen die in het persoonlijk of beroepsmatige leven te maken heeft met de ondersteuning van personen met EMB:

  • Ouders/verwanten
  • Zorgverleners: begeleiders, therapeuten, artsen, verpleegkundigen, gedragswetenschappers, maar ook managers en teamleiders
  • Wetenschappers

Aanmelden voor het congres? Klik hier om je te registreren.

Kosten

  • Ouders/verwanten: gratis
  • Zorgverleners en wetenschappers: 149 euro

Bewijs van deelname

Heb je een bewijs van deelname nodig? Vraag deze aan tot 3 weken na het congres via email info@aw-embcongres.nl.

Wat is de Academische Werkplaats EMB?

De Academische Werkplaats EMB draagt bij aan een waardevol leven voor mensen met EMB en hun naasten. Dat doen we door kennis te verzamelen van ervaringsdeskundigen, zorgpraktijk en wetenschap en deze te onderbouwen en te verrijken. We zetten praktijkvragen om in wetenschappelijk onderzoek. De kennis die hieruit voortkomt, wordt vervolgens weer beschikbaar gesteld aan de praktijk. Meer informatie over de Academische Werkplaats EMB vind je op de website.

De Academische Werkplaats EMB is een landelijk samenwerkingsverband van vier organisaties