De Programmaraad Congres

Regionale bijeenkomsten over Aanpak Jeugdwerkloosheid en Simpel Switchen van dagbesteding naar werk (heeft plaatsgevonden)

09.30 16.00
Zwolle, De Nieuwe Buitensociëteit

De Programmaraad nodigt u van harte uit om een van drie regionale bijeenkomsten bij te wonen die wij op 22, 23 en 30 november organiseren. Tijdens de bijeenkomsten staan de volgende twee thema’s centraal: Aanpak Jeugdwerkloosheid en Simpel Switchen van dagbesteding naar werk.

De Keyser

Samen met elkaar gaan we in rondetafelgesprekken kennis en ervaringen uitwisselen over deze thema’s. U ontmoet collega’s en gaat in gesprek met mensen die in de praktijk werkzaam zijn voor en met werkzoekenden, zoals gemeenten, UWV en sociale werkbedrijven. Ook medewerkers uit het onderwijs, de zorg en het werkveld jeugdwerkloosheid sluiten aan op deze dag.

Het is mogelijk om de hele dag bij te wonen. Of u kunt alleen het onderdeel Simpel Switchen of het onderdeel Aanpak Jeugdwerkloosheid volgen. Dit mag u bij uw aanmelding doorgeven.

Eigen inbreng vinden we heel belangrijk!

Wij zijn ook heel erg benieuwd naar uw eigen ideeën over onderwerpen of tips, waar u meer over wilt weten of zelf over wilt vertellen, zodat we daar in het programma extra aandacht aan kunnen besteden. Hebt u ideeën over de onderwerpen die volgens u aan de orde moeten komen? Die zijn heel erg welkom! Mail dit dan naar handriessen@samenvoordeklant.nl (simpel switchen) of mvandersterren@samenvoordeklant.nl (jeugdwerkloosheid)

Wanneer en waar?

22 november Eindhoven, Pullman Cocagne

23 november Zwolle, De Nieuwe Buitensociëteit

30 november Rotterdam, WTC Rotterdam

Programma

09.00 – 09.30 Ontvangst met koffie en thee
09.30 – 12.00 Simpel Switchen van dagbesteding naar werk
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 15.30 Aanpak Jeugdwerkeloosheid
15.30 – 16.15 Borrel

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers en professionals werkzaam bij gemeenten (Wmo én W&I), sociale werkbedrijven, UWV, zorgorganisaties en ketenpartners die in hun organisatie aan de slag zijn of willen met Simpel Switchen. En voor professionals werkzaam op het werkgebied van Jeugdwerkloosheid en het onderwijs.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Aanmelden kan via deze link

Meer informatie over deze bijeenkomsten vindt u op de website van de Programmaraad

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: