Webinar

LAB 2030: Werk en activiteiten midden in de samenleving

13:00
15:00
Online

Op 30 september organiseerden we het eerste LAB 2030. Talentontwikkeling stond hierin centraal. De sprekers deelden voorbeelden en ervaringen om zo anderen te inspireren (verder) aan de slag te gaan met dit thema. Eén van de conclusies uit deze bijeenkomst is dat we op zoek moeten naar een nieuwe naam voor “dagbesteding”.

Werk en activiteiten midden in de maatschappij

In ons tweede LAB 2030 staat het thema “Werk en activiteiten midden in de samenleving” centraal. Hoe organiseer je dat goed? En hoe zorg je ervoor dat mensen met en beperking echt mee kunnen doen door middel van werk en activiteiten. Een mooi vervolg op het onderwerp talentontwikkeling. Benieuwd naar het eerste LAB 2030? Lees dan hier de terugblik.

Aanmelden

Op dit moment zijn we bezig met de invulling van het programma. Het belooft weer een mooie bijeenkomst te worden. U kunt zich alvast aanmelden via onderstaande aanmeldformulier!

Lab 2030: Werk en activiteiten midden in de samenleving

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.

Deze pagina is een onderdeel van: