Nji, Present 24x7 en BGZJ

Save the Date - Samenwerken aan steeds betere hulp in gezinshuizen (heeft plaatsgevonden)

10:00 12:00
Online bijeenkomst via Teams

NJi, Present24x7 en BGZJ (Branches Gespecialiseerde Zorg voor Jeugd) organiseren op 7 december een online sessie rond samenwerken voor kinderen met complexe problematiek in gezinshuizen. Tijdens deze sessie worden kennis en ervaring gedeeld en gaan deelnemers in kleine groepen met elkaar in gesprek.

samenwerken

Kinderen horen zo veel mogelijk in de eigen thuissituatie op te groeien. Als dit niet meer kan, spelen gezinshuizen een belangrijke rol. Ook steeds vaker voor kinderen met complexe problematiek. Zoals hechtingsproblematiek, autisme en/of een licht verstandelijke beperking.

Samenwerking in een professioneel netwerk is daarvoor essentieel. In het eigen multidisciplinair team. En in het professionele netwerk rondom het gezinshuis. Bijvoorbeeld voor aanvullende specialistische behandeling en met professionals vanuit de jeugdbescherming.

Gezinshuisouders, gezinsvoogden, managers, inhoudelijke professionals van zorgaanbieders en jeugdbeschermers die betrokken zijn bij gezinshuizen zijn van harte uitgenodigd aan deze sessie deel te nemen. 

Heeft u interesse om deel te nemen? Reserveer dan vast deze datum in uw agenda. De link naar het aanmeldformulier en meer informatie volgt binnenkort. Na aanmelding ontvangen de deelnemers de link naar de online sessie. 

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: