Project Simple Switchen Online bijeenkomst

Maak jij Simpel Switchen mede mogelijk? (heeft plaatsgevonden)

13.00 14.00
Online

Wil je meer weten over Simpel Switchen en verkennen hoe jouw organisatie hieraan kan bijdragen? Tijdens de online informatiebijeenkomst op 31 maart nemen we je mee in de komende activiteiten van het project.

De Keyser
De medewerkers van lunchroom De Keyser

Veel mensen die vanuit een uitkering of dagbesteding willen gaan werken durven die stap niet te zetten. Zij hebben de zekerheid van een stabiel inkomen, vaste begeleiding of een veilige weg nodig om de sprong te wagen. Simpel Switchen wil de drempels om aan het werk te gaan wegnemen. En het mensen makkelijker maken om een stapje terug te doen als het even niet lukt. Dit doen we in de uitvoering én in wet- en regelgeving. Zodat uiteindelijk iedereen mee kan doen op de plek die op dát moment het beste bij diegene past, of dat nou gewoon werk, beschut werk, dagbesteding en/of een uitkering is.

Dat is het verhaal van Simpel Switchen. Wil je meer weten over wat Simpel Switchen precies inhoudt en verkennen hoe jouw organisatie hieraan kan bijdragen? In een uur nemen we je mee langs de komende activiteiten van het project. Kom ook en laat je informeren en inspireren! Iedereen is welkom. 

Deze bijeenkomst is gratis en interessant voor iedereen die bezig is (of wil gaan) met Simple Switchen

Aanmelden
je kunt je op de website van Divosa voor deze bijeenkomst aanmelden. Deze bijeenkomst vindt online plaats. Je ontvangt een dag van te voren een deelnamelink

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn