Online bijeenkomst

Op weg naar een geactualiseerd Kwaliteitskader (heeft plaatsgevonden)

14:00 17:00
Online

Wat verandert er in de geactualiseerde versie van het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg? En, hoe kunnen we het werken met het kwaliteitskader nog verder optimaliseren? Deze vragen staan centraal op de bijeenkomst van 8 maart die de VGN in opdracht van de Stuurgroep Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg organiseert.

medezeggenschap

De stuurgroep werkt al enkele maanden aan het actualiseren van het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg 2017 - 2022. Dit doet de Stuurgroep met haar achterban op basis van de aanbevelingen van USBO Advies over de doorontwikkeling van het kader en het werken met het kader.​ 

Tijdens de bijeenkomst op 8 maart, wordt iedereen die met het kwaliteitskader werkt of daarmee te maken heeft, meegenomen in de huidige stand van zaken. Een belangrijk deel van de bijeenkomst op 8 maart zijn de interactieve werksessies. In deze werksessies gaan de deelnemers vanuit hun eigen rol in gesprek over wat er nodig is om te werken met het kwaliteitskader in de praktijk.

Bent u client en wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of u aanmelden voor deze bijeenkomst? Klik dan hier.

Bent u werkzaam binnen een zorgorganisatie, zorgkantoor of bij de inspectie en wilt u meer informatie over deze bijeenkomst of u aanmelden voor deze bijeenkomst? Klik dan hier.

Annemarie Peters-Bartraij
Wil je meer weten?
Neem contact op met Annemarie Peters-Bartraij

Deze pagina is een onderdeel van: