Webinar

Herhaling webinar 'Begin met opstellen van routekaart voor duurzaam vastgoed'

10.00
11.00
Online

In het klimaatakkoord is afgesproken dat zorgorganisaties met een eigen ‘routekaart’ moeten laten zien hoe ze werken aan de energietransitie. Op 7 april van 10.00-11.00 uur organiseren ActiZ, VGN en de Nederlandse GGZ in samenwerking met het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg (EVZ) en het Milieuplatform Zorgsector (MPZ) een webinar over het opstellen van de routekaart. Hetzelfde webinar is in februari ook georganiseerd, maar wordt vanwege succes herhaald.

Hoe start u met de routekaart?
Tijdens het webinar wordt geschetst hoe zorgorganisaties het beste kunnen starten met de routekaart, wat daarvoor nodig is en wat het oplevert. Met praktijkvoorbeelden en ruimte voor vragen kunt u na het webinar direct aan de slag.

Webinar opstellen routekaart
Heeft uw zorgorganisatie nog geen routekaart? Meld u dan aan voor het webinar over het opstellen van de routekaart. Na aanmelding krijgt u direct bevestiging en de link van het webinar in uw mailbox.

Aanmeld­formulier webinar starten en opstellen portefeuille-routekaart CO2 reductie - Expertisecentrum Verduurzaming Zorg