Programma informatieveilig gedrag in de zorg -

Workshop Zet de eerste stappen met de Wegwijzer Informatieveilig gedrag (heeft plaatsgevonden)

Online

Je hebt als doel ervoor te zorgen dat de medewerkers binnen jouw organisatie zich bewust zijn van die risico’s en de informatieveiligheid te vergroten. Zet dan de eerste stappen met de Wegwijzer! Het programma Informatieveilig gedrag helpt je daarbij.

verbeelding van informatieveilig gedrag
Aan de slag met informatieveilig gedrag

Op een veilige manier omgaan met informatie

Je hebt als doel dat medewerkers op een veilige manier met informatie omgaan. Veel zorgorganisaties kiezen ervoor om een bewustzijnscampagne te doen, om medewerkers bewust te maken van gevaren. Maar het punt is nou juist dat bewustwording van de risico’s alleen niet voldoende is. Gebrek aan risicobewustzijn is maar één van de redenen waarom medewerkers onveilig gedrag vertonen. Het bijzondere van de nieuwe methode van informatieveilig gedrag in de zorg is dat je eerst kijkt waardoor het gedrag wordt veroorzaakt en dan de juiste manier kan kiezen om het gedrag te veranderen.

Direct aan de slag

Meld je aan voor de interactieve workshop op vrijdag 12 mei. Experts vanuit het programma bieden je tijdens deze middag concrete handvatten om aan de slag te gaan met informatieveilig gedrag en zoomen in op de oorzaken van het huidige en het gewenste gedrag. Zodat je de volgende stappen kunt nemen richting het bereiken van jouw doel.

Op 12 en 13 mei

De workshop wordt twee keer aangeboden met hetzelfde programma. Klik voor meer informatie of om je aan te melden op de dag van jouw voorkeur:

Deze pagina is een onderdeel van: