-

Dutch Health Week

Jaarbeurs Utrecht

Van 13 t/m 18 juni 2022 vindt de eerste live editie van de Dutch Health Week plaats. Het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. De Dutch Health Week is een plaats waar alle professionals uit zorg en life sciences kunnen samenkomen. Waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Het thema van de week is: 'Maak het verschil, samen werken aan gezondheid'. Ook de gehandicaptenzorg is goed vertegenwoordigd op het evenement.

logo dutch health week

Aanmelden gaat via de website van de Dutch Health Week

De week bestaat uit lezingen, workshops en andere activiteiten over gezondheid en de gezondheidszorg. De activiteiten van de week zijn opgedeeld in verschillende beurzen:

  • Support,
  • Zorg en ICT,
  • Zorgtotaal,
  • en de Health Hub.

Aandacht voor inclusie op de Support beurs

Op de Support beurs is ruim aandacht voor de zorg, inclusie en toegankelijkheid in relatie tot mensen met een beperking. Zo verzorgt Ieder(in) een sessie over eigen regie en presenteert Rick Brink een lezing over toegankelijke recreatie.

Workshop WIJ, gesteund door de VGN

De VGN ondersteunt het netwerk WIJ., dat de gehandicaptenzorg mede vertegenwoordigt tijdens de Dutch Health Week. Het netwerk verzorgt van woensdag t/m zaterdag een confronterende en verbindende workshop op de Support beurs. Tijdens de workshop staan meedoen en het wegnemen van vooroordelen centraal, geheel in lijn met de visie van de VGN dat iedereen in Nederland gewoon moet kunnen meedoen.

WIJ. is een – door de VGN gesteund - gepassioneerd netwerk van sociale innovators die samen opstaan tegen uitsluiting en voor inclusie. Meer over het netwerk WIJ. lees je hier.