Academische Werkplaats Sterker op eigen benen in samenwerking met de Radboud Universiteit -

Summer School 2022 verminderen van gezondheidsachterstand bij mensen met een verstandelijke beperking

Online

Van 11 tot en met 15 juli biedt Academische Werkplaats Sterker op eigen benen in samenwerking met de Radboud Universiteit de tweede editie van de Summer School Intellectual Disability and Health: Reducing Inequity aan! Het is een 1-weekse training waarbij we ingaan op de gezondheidsbehoeften van mensen met een verstandelijke beperking (VB) en hoe onderzoek en praktijk hierin een rol kunnen spelen.

Summer school 2022 Sterker op eigen benen en Radboud Universiteit

Deze training biedt de mogelijkheid om professionals uit de zorg en het onderzoek samen te brengen en met elkaar te laten samenwerken en brainstormen over deze specifieke doelgroep en hun zorgbehoeften. De training is gericht op (inter)nationale deelnemers zowel uit onderzoek als uit de praktijk. Denk hierbij aan (huis)artsen, gedragsdeskundigen en paramedici met een interesse in onderzoek en de gezondheid van mensen met VB. Masterstudenten met een interesse in het werkveld kunnen zich ook aanmelden voor deze training.

Meer informatie 

Het programma van de training bestaat uit het opdoen van inhoudelijke kennis over de gezondheid van mensen met VB, vaardigheden in het uitvoeren van inclusief onderzoek en ervaringen met interdisciplinaire samenwerking. Meer informatie is hier te vinden. 

Deze pagina is een onderdeel van: