De Nederlandse GGZ - waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl

Festival van de Leefstijl (heeft plaatsgevonden)

9.30 17.00
Museum van de Geest

Op 5 september 2022 organiseert het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl van de Nederlandse GGZ het Festival van de Leefstijl bij Museum van de Geest.

Festival van de Leefstijl georganiseerd door waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl

Het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl bestaat uit een diverse groep professionals, cliënten en wetenschappers uit de ggz, de verslavingszorg, de gehandicaptenzorg en de ziekenhuizen. Gezamenlijk maakt het waardenetwerk zich sterk voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten van een gezonde leefstijl zijn: gezond eten, voldoende bewegen, goed slapen en ontspannen. 

Wat te verwachten op het Festival van de Leefstijl?

Op het Festival kun je jouw eigen programma samenstellen waarbij (wetenschappelijke) kennisbevordering, innovaties én beleving op diverse leefstijlgebieden centraal staan. Denk daarbij aan een workshop over de inzet van bokstherapie bij trauma en persoonlijkheidsproblematiek door Damiaan Denys, Masja Otter en Eugene Sedney, of kom meer te weten over het leefstijlprogramma van GGz Centraal door Jeroen Deenik. Klaas Boomsma neemt je mee in zijn worsteling met verslaving en de rol van bewegen bij zijn herstel. Naast lezingen, workshops, het innovatieplein en het kennisplein, zijn er educatieve spellen, zorgrobots, filosofie, muziek, lekker en gezond eten en theater. Beleef het allemaal op 1 dag!

Deelnemen? 

Kijk hier voor het programma en het kopen van een kaartje. Er zijn een beperkt aantal kaarten tegen een aantrekkelijk Early Bird tarief van 225 euro. Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, NVvP, NIP, VSR en VVGN. Meer weten? Stuur dan een berichtje aan Ellen Righart, netwerkcoördinator van het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl (erighart@denederlandseggz.nl)

Deze pagina is een onderdeel van: