Kennisplatform EVB+, ActieLeerNetwerk, VGN Netwerkbijeenkomst

Arbeidsmarktvernieuwing – Leer van impactvolle arbeidsmarkt initiatieven uit 2022 (heeft plaatsgevonden)

10.00 13.00
VGN, Oudlaan 4 te Utrecht

Hoe kom je aan voldoende mensen die willen werken in de gehandicaptenzorg? Hoe zorg je dat mensen blijven? Op 24 januari neemt het Actie Leer Netwerk ons mee in de goede voorbeelden op gebied van arbeidsmarktvernieuwing.

Complexe zorg

Het ministerie van VWS heeft in 2022 bewezen en impactvolle goede voorbeelden van arbeidsmarktvernieuwing binnen zorg- en welzijn benoemd tot Koploper. Deze initiatieven gaan over meer en veelzijdig(er) opleiden, beter werven, gezond blijven werken, opschalen van innovaties en anders werken. Het Actie Leer Netwerk heeft een selectie gemaakt van de goede voorbeelden van 2022.

Programma

Op 24 januari deelt het Actie Leer Netwerk de selectie van 12 Koplopers van 2022 door kort en krachtig te vertellen welke initiatieven impact hebben gemaakt en waarom. Daarnaast zijn mensen van een van de impactmakers - Jouw verhaal, onze zorg -  aanwezig om hun project en ervaringen toe te lichten. Vervolgens is er ruimte om met elkaar uit te wisselen.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij arbeidsmarktvraagstukken. Bijvoorbeeld managers, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en/of HR-adviseurs.  

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Annelies Mulder via a.mulder@actieleernetwerk.nl of via 06 - 24 66 58 80

Mee doen?

Dat kan door het invullen en verzenden van onderstaand formulier.

 

Maarten Huttner
Wil je meer weten?
Neem contact op met Maarten Hüttner

Deze pagina is een onderdeel van: