Netwerkbijeenkomst

Netwerkdag ICT-adviseurs 2023

Centraal Nederland

Op 31 maart 2023 organiseert de VGN de tweede netwerkdag voor ICT-adviseurs in de gehandicaptenzorg. Deze dag staat in het teken van elkaar (beter) leren kennen en het vinden van antwoorden op urgente vragen in de zorg. Aanmelden kan tot en met 8 februari 2023; er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Netwerkdag ICT adviseur

Vanuit de Digitaliserings- en informatiestrategie van de VGN én de dagelijkse praktijk van zorgaanbieders gaan we in op vragen als:

  • Hoe zet je ICT in op een manier die antwoorden geeft op de behoeften van cliënten en zorgprofessionals?
  • Hoe breng je data tot leven in de zorg?
  • Hoe kun je ICT inzetten bij het oplossen van het arbeidsmarktvraagstuk?

Dit doen we plenair en in workshops gaan we dieper in op diverse onderwerpen rond deze vragen.

Een belangrijk doel van deze dag is het verder ontwikkelen van het netwerk van ICT-adviseurs in de sector. Daarom bieden we in het programma veel ruimte om met elkaar kennis te maken en om onderling vragen, ideeën en goede voorbeelden uit te wisselen. Daarnaast verzorgen we een netwerklunch en een afsluitende borrel. 

Voor wie?

We organiseren deze dag voor adviseurs, beleids- en staffunctionarissen die een rol hebben bij ICT keuzes en werkzaam zijn bij een van de bij de VGN aangesloten zorgorganisaties.

Waar?

De dag duurt van 9:00 - 16:00 uur, op een locatie centraal in Nederland.

Deel jouw onderwerpen

We nodigen je nadrukkelijk uit om onderwerpen aan te dragen die jij graag wilt bespreken. Mail je onderwerpen naar hhuizinga@vgn.nl. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Het aanmeldformulier sluit op 8 februari 2023. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

Aanmeldformulier Netwerkdag ICT-adviseurs 2023

Lunch je mee?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.
Han Huizinga
Wil je meer weten?
Neem contact op met Han Huizinga