Kennisplatform EVB+

Symposium Kennisplatform EVB+: Creatief verder kijken

10:00 17:00
De Rheehorst, Ede

Op dinsdag 14 maart 2023 organiseert het Kennisplatform EVB+ het symposium ‘CREATIEF VERDER KIJKEN’. Een symposium voor iedereen die professioneel en/of persoonlijk betrokken is bij mensen met een Ernstige Verstandelijke Beperking en Moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+).

Symposium EVB+ 14 maart 2023

Tips en tricks om verder te komen

Tijdens het plenaire ochtendprogramma wordt het thema ‘CREATIEF VERDER KIJKEN’ in het leven en de zorg voor mensen met EVB+ verder toegelicht. Peter Vermeulen, Vlaams pedagoog, vertelt over wat we niet zien en hoe belangrijk dat is. Swetlana Westermeijer spreekt vanuit haar perspectief als moeder van een dochter met een ernstige verstandelijke beperking en autisme, over de zorg voor jezelf. Irene Koel sluit het ochtendprogramma af. In haar lezing draait het om toegepaste creativiteit. Je krijgt tips en tricks waar je direct mee uit de voeten kunt. 

Middagsessies

In de middag volg je drie sessies. Je kunt kiezen uit uiteenlopende sessies rond verschillende thema’s. Na afloop van het symposium kun je de kennis direct toepassen in je dagelijkse praktijk.

Meer informatie

Meer informatie vind je in onderstaande flyer én op de website van het symposium.