Gelders Zorgnetwerk Infectiepreventie (GAIN) Themadag

Een carrousel voor basishygiëne (heeft plaatsgevonden)

13.00 16.30
Geniet in de Weerd in Arnhem

Werk jij in de zorg maar zit je met je handen in het haar als het gaat over basishygiëne? Kom dan met je collega’s naar deze carrousel. Met behulp van leuke opdrachten en testjes leer je alles over hand- en basishygiëne.

GAIN

Carrousel

In één middag krijg je alle onderwerpen die te maken hebben met basishygiëne uitgelegd. Je gaat met je collega’s van onderdeel naar onderdeel. Er wordt gewerkt met hele praktische voorbeelden en testjes om zelf te doen. En er is ruimte om ervaringen te delen en belemmeringen in de dagelijkse praktijk te bespreken. Je kan zelfs je nagels laten verzorgen door een manicure die aanwezig is die middag. En heb je langer haar dan is er een kapper die het op een leuke manier voor je op kan steken.

Basishygiëne

Basishygiëne bestaat uit handhygiëne, persoonlijke hygiëne, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het melden van infecties en prikaccidenten. Al deze onderdelen komen aan bod deze middag en je gaat naar huis met veel informatie waar je in je dagelijkse werk in de zorg mee aan de slag kan gaan. 

Praktische informatie

Download de flyer met alle informatie

Deze pagina is een onderdeel van: