Netwerkbijeenkomst ‘Samen naar een rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg’

13:30 16:30
Cordaan, Amsterdam

ActiZ en VGN hebben de ambitie uitgesproken om te gaan voor een rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg in 2030. Na een aantal succesvolle bijeenkomsten van het ondersteuningsprogramma Samen Rookvrij, organiseren VGN en ActiZ weer een netwerkbijeenkomst voor leden. Om kennis uit de praktijk met elkaar te delen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst is er alle gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten uit de ouderen- en gehandicaptenzorg.

Max Polak, programmamanager duurzame inzetbaarheid bij Cordaan, vertelt over zijn ervaring om van alle locaties van deze ouderen- en gehandicaptenzorgaanbieder een rookvrije organisatie te maken. Binnen Cordaan is rookvrij van een 'beleidsregel' getransformeerd naar een kracht van de organisatie. Het zit nu helemaal in de organisatiecultuur verweven. Max Polak zal vertellen over de stappen die er zijn gezet om hier te komen, de successen en ook over de uitdagingen waar men nu nog mee worstelt.

Naast deze praktijkcasus is er ook ruimte voor andere praktijkverhalen uit de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ten slotte gaan we in gesprek over het Stappenplan Rookvrije Zorg: een tool waarmee je stap voor stap naar de juiste tools en praktijkvoorbeelden wordt geleid, voor de fase waarin jij zelf zit. Dit stappenplan is speciaal voor de langdurige zorg ontwikkeld en wordt kort voor deze bijeenkomst gepubliceerd.

Afsluitend is er een borrel, waarin verder ruimte is om kennis te maken en uit te wisselen.

Voor wie?

Deze netwerkbijeenkomst is voor alle professionals die zich in willen (gaan) zetten voor een rookvrije werkomgeving in onze branches, zowel op strategisch, tactisch en  operationeel niveau. 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij zorgorganisatie Cordaan, locatie De Werf.

Adres:

  • Klinkerweg 75, Amsterdam

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Vragen? Neem dan contact op met Tjerk Jonker, t.jonker@actiz.nl of Suzanne Mol, s.mol@actiz.nl 

Netwerkbijeenkomst ‘Samen naar een rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg' op 22 juni om 13:30 uur

Heb je specifieke wensen met betrekking tot de toegankelijkheid van deze bijeenkomst?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.
Tjerk Jonkers kijkt lachend in de camera in zijn huis. op de achtergrond is een fiets te zien.
Tjerk Jonker Aanjager Rookvrije ouderen- en gehandicaptenzorg

Deze pagina is een onderdeel van: