ActiZ en de VGN

Webinar Werk mee aan de IT: De moderne digitale werkplek

15:30 16:30 uur
Online

Veel mensen associëren een moderne, digitale werkplek bijvoorbeeld met een online portaal waarin applicaties en informatie samenkomen. Of de werkplek waarop je vanuit verschillende locaties kunt inloggen. Toch gaat de moderne, digitale werkplek verder dan dat.

vinger wijst naar glas met patronen erop

Dit Webinar zal niet alleen ingaan op wat de mogelijkheden zijn met portalen, maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat het portaal en de verschillende apparaten die medewerkers gebruiken zo zijn ingericht dat het veilig is en zoveel mogelijk nog gebruiksvriendelijk. Daarnaast is ‘effectieve communicatie’ meer dan Teams of SharePoint, vanuit welke vraagstuk kun je dit het beste aanpakken? Tirza de Wilde van zorgorganisatie Avelijn vertelt er meer over.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Dit webinar is een onderdeel van een reeks webinars van ActiZ en de VGN over werk mee aan de IT. Meer informatie over deze reeks vind je op deze pagina.

Inschrijfformulier Werk mee aan de IT

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Stefan Clement portretfoto
Wil je meer weten?
Neem contact op met Stefan Clement

Deze pagina is een onderdeel van: