VGN en De Influenza stichting Online bijeenkomst

De zin en onzin van vaccineren

19.30 20.30
Digitaal

Ook dit najaar krijgen zorgmedewerkers niet alleen de griepprik, maar ook de coronavaccinatie aangeboden. Wat is de zin en onzin van vaccineren en waarom zou je als zorgverlener beide vaccinaties gaan halen? De Nederlandse Influenza Stichting heeft met een werkgroep van verpleegkundigen een onafhankelijk kennisdocument over vaccineren gemaakt, over “De zin en onzin van vaccineren”. In dit gratis Webinar voor zorgverleners bespreken zorgprofessionals en deskundigen dit kennisdocument.

Campagne Zo geprikt

De zin en onzin van vaccineren

Het kennisdocument De zin en onzin van vaccineren is door de Nederlandse Influenza sitichting en een werkgroep van verpleegkundigen ontwikkeld.  Aan de hand van vragen uit de praktijk wordt vaccinatie uitgelegd op een laagdrempelige manier. Wat is de insteek en het doel? Hoe werk je ermee? Wat maakt vaccineren een lastig onderwerp? We praten over griep en corona, mis- en desinformatie, bijwerkingen en risico’s. Kortom, het gaat over de zin en onzin van vaccineren. Tevoren krijgen alle deelnemers een link naar het document toegestuurd.

Accreditatie

Voor verpleegkundigen is accreditatie aangevraagd bij de V&VN. Andere zorgprofessionals ontvangen een deelnamecertifificaat. Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met brancheorganisaties in alle sectoren van de zorg en organisaties van zorgprofessionals.

Aanmelden

Je kunt je via deze link Aanmelden Webinar 2023 | Influenzastichting

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn