VGN en Kennisplein Gehandicaptensector Ledenbijeenkomst

Uitwisselbijeenkomst Vakmanschap stimuleren voor kennismanagers

9:00 uur 13:00 uur
VGN, Oudlaan 4, Utrecht

Tijdens deze bijeenkomst, die de VGN en het Kennisplein Gehandicaptensector samen organiseren, staat het stimuleren van vakmanschap centraal. Want om de komende jaren kwaliteit van zorg te blijven bieden, is goed vakmanschap cruciaal. Maar wat verstaan we daaronder en welke kansen komen daarachter vandaan? Welke mogelijkheden zien we om hier gericht aan te werken? En professionals te stimuleren om zich continu blijven ontwikkelen.
Met deze opgave hebben kennismanagers allemaal te maken. Hèt moment dus om daarop uit te wisselen en richting te bepalen.
Na een inspirerende start gaan we tijdens de uitwisselbijeenkomst met elkaar op creatieve wijze aan de slag aan de tekentafel. We verkennen met elkaar welke werkende principes ingezet kunnen worden. Daarbij maken we gebruik van ieders ervaringen en inzichten. Verder zal het programma ook inzicht geven in actuele ontwikkelingen. Ook zal er ruimte zijn voor informele uitwisseling.
Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor deelname. Kort voor de bijeenkomst ontvang je dan het programma.

Kennis delen loont

Uitwisselbijeenkomst Vakmanschap stimuleren voor kennismanagers

Lunch je mee?
Heb je specifieke wensen met betrekking tot de toegankelijkheid van deze bijeenkomst?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.
Marion Kersten
Wil je meer weten?
Neem contact op met Marion Kersten

Deze pagina is een onderdeel van: