ActiZ en de VGN

Webinar Werk mee aan de IT: De nut en noodzaak van ICT architectuur

15:30 16:30 uur
Online

Werken onder architectuur blijkt voor veel mensen een vaag en relatief onbekend begrip, hoewel iedereen er wel ooit over heeft gehoord. Bij veel bedrijven waar je op de IT afdeling loopt hoor je “Wellicht moeten we maar eens gaan werken onder architectuur”.

vinger wijst naar glas met patronen erop

Wat wordt daar nou eigenlijk mee bedoeld en wat heeft het voor nut? Of is het een modegril die ook wel weer overwaait. Is het eigenlijk wel een technisch verhaal of juist helemaal niet? Goed om dit onderwerp eens op te nemen tijdens een webinar en jullie mee te nemen bij overwegingen om architectuur georganiseerd te krijgen.

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar kan via onderstaand formulier.

Dit webinar is een onderdeel van een reeks webinars van ActiZ en de VGN over werk mee aan de IT. Meer informatie over deze reeks vind je op deze pagina.

Inschrijfformulier Werk mee aan de IT

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Stefan Clement portretfoto
Wil je meer weten?
Neem contact op met Stefan Clement