Netwerkbijeenkomst

Droomsessie: ‘Geef jouw kijk op de nacht van de toekomst’.

13:00 16:00
VGN, Oudlaan 4, Utrecht

In samenwerking met Q-Consult Zorg organiseert de VGN op 4 december van 13.00 tot 16.00 een droomsessie over nachtzorg. Hier nodigen we je graag voor uit!
Tijdens deze fysieke bijeenkomst bij de VGN willen we met 30 deelnemers vanuit verschillende lid-organisaties kijken naar de toekomst van de nachtzorg, het anders organiseren van de nachtzorg, wat daarvoor nodig is en waar de kansen liggen.
Met interactieve werkvormen gaan we inspireren en creëren. Dit geeft een visie op de nachtzorg als basis voor concrete veranderingen.

Slaap

In maart 2023 organiseerde de VGN twee online bijeenkomsten over nachtzorg. Hiervoor was veel interesse. Uit de bijeenkomsten bleek dat veel organisaties uitdagingen kennen op het gebied van (het organiseren van) de nachtzorg, bijvoorbeeld op de thema’s personeel binden en boeien, samenwerken, veiligheid, inzet van technologie/domotica en verschillen in doelgroepen.

Er bleek behoefte aan het delen van knelpunten, oplossingsrichtingen/goede voorbeelden en het vormen van een visie op nachtzorg. De VGN organiseert met ondersteuning van Q-Consult Zorg een aantal bijeenkomsten rond deze thema’s, waarvan de droomsessie de eerste is.

Globaal programma

De invulling van de middag is interactief en met veel ruimte voor uitwisseling. De programma onderdelen zijn:

  • Terugkijken en loslaten
  • De wondervraag
  • Werken op de thema’s

Aan het einde van het programma hebben we met elkaar onze visie aangescherpt en concreet gemaakt op welke thema’s we de verdieping met elkaar gaan organiseren.

Aanmelding

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. De bijeenkomst is vol.

Inschrijfformulier Droomsessie: 'geef jouw kijk op de nacht van de toekomst'

Portretfoto Jessica Hendriks tegen witte achtergrond
Wil je meer weten?
Neem contact op met Jessica Hendriks