Ledenbijeenkomst CSRD

Vanaf 1 januari 2025 gaat de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) in voor grote zorgorganisaties die in BV-vorm zijn ingericht. Deze Europese wetgeving draait om het rapporteren over duurzame bedrijfsvoering, zoals de verwerking van afval en duurzame mobiliteit. Ook niet CSRD-plichtige zorgorganisaties zullen hiermee te maken krijgen door vragen vanuit stakeholders die CSRD-plichtig zijn, zoals banken, zorgverzekeraars en grote leveranciers.

Datum
Tijd
9:30 - 11:00
Locatie
Online
Organisator
VGN

Tijdens de bijeenkomst wordt nader ingegaan op de impact van CSRD op zorgaanbieders in de gehandicaptenzorg. Twee zorgaanbieders zullen hun ervaringen met het opzetten van duurzaamheidsrapportering delen. Ook is er ruimte voor vragen. De bijeenkomst is bedoeld voor zorgbestuurders, duurzaamheidsmanagers, beleidsadviseurs en zorgverkopers.

Wilt u meer weten over CSRD en wat deze wet betekent voor uw zorgorganisatie? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden van nieuws over CSRD en duurzaamheid?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.
Bekijk onze privacyverklaring.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Anne Schraagen
Telefoonnummer
Anne

Deze pagina is een onderdeel van