IZO KennisJam 2024 Netwerkperspectief; hoe dan?

De IZO KennisJam is het jaarlijkse evenement voor kennisdelen en netwerken rondom digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning. Deze editie staat in het teken van het netwerkperspectief.

Datum
Tijd
12:00 - 17:00 uur
Locatie
Het Hart op de Hartenberg ('s Heeren Loo), Apeldoornseweg 80 in Wekerom
Organisator
IZO
IZO KennisJam 2024

Over het netwerkperspectief

Gegevens eenmalig invoeren. Daarna zijn ze beschikbaar voor wie ze nodig heeft, veilig en actueel. Cliënten hebben meer overzicht en inzicht in hun eigen gezondheids- en zorggegevens en zorgprofessionals krijgen tijdige, volledige en betrouwbare informatie om hun werk goed te kunnen doen en houden meer tijd over voor cliënten. 

Iedereen die zich bezighoudt met digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning staat achter het netwerkperspectief. Samen bouwen we aan een informatielandschap waarin gegevens éénmalig worden vastgelegd en vervolgens beschikbaar worden gesteld bij een bron voor meervoudig gebruik. Deze beweging is ook terug te zien in het Integraal Zorgakkoord ‘Samen werken aan gezonde zorg’ (IZA) en in de Nationale visie en strategie op het gezondheidsinformatiestelsel.

Voor wie is de KennisJam?

Voor informatiemanagers, CNIO's, beleidsmedewerkers, adviseurs en projectleiders die werken aan de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning. 

In de IZO KennisJam worden deelnemers uitgenodigd om samen te werken, informatie te delen om nieuwe kennis en inzichten te generen. Het kan worden gebruikt om innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe problemen, nieuwe ideeën te ontwikkelen of gewoon om kennis te delen en te leren van elkaar. Het doel is om de collectieve intelligentie en creativiteit van alle deelnemers te benutten en zo tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen. 

De middag staat in het teken van ontmoeten, kennis delen én doen. In een aantal interactieve jamsessies krijgen deelnemers met elkaar inzicht op hoe de digitale gegevensuitwisseling volgens het netwerkperspectief vorm krijgt en wat daarvoor nodig is. 

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over het programma, de locatie en voor aanmelden op de website van de IZO KennisJam.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Han Huizinga
Telefoonnummer
06-13197186
Han Huizinga

Deze pagina is een onderdeel van