Nieuws van leden

Hanno Brandsema wordt lid raad van bestuur Ipse de Bruggen

Leestijd: 1 minuten
11 april 2024

Ipse de Bruggen benoemt Hanno Brandsema per 1 mei tot lid raad van bestuur. Hij volgt hiermee Andrea van Steensel op.

bestuurder

Werkt sinds 2016 bij Ipse de Bruggen

Hanno is sinds februari 2016 werkzaam bij Ipse de Bruggen. De eerste twee jaar als manager Informatievoorziening en aansluitend zes jaar als directeur services. Eerder was hij werkzaam met name in de zakelijke dienstverlening in diverse management- en directiefuncties.

Gaat zich inzetten voor cliënten en medewerkers

‘Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van deze organisatie. Het is een eer om de missie van Ipse de Bruggen voort te zetten als bestuurder. Ik ben vastbesloten om mij met hart en ziel in te zetten voor cliënten en medewerkers,’ reageert Hanno op zijn benoeming.

Motivatie Raad van Toezicht

Voorzitter raad van toezicht Willy Spaan: ‘We zijn ervan overtuigd dat we met Hanno een verbindende, bevlogen en kundige bestuurder hebben aangesteld. Hij kent en doorleeft het Manifest en heeft in de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Ipse de Bruggen. We zijn verheugd dat hij zijn kennis en ervaring nu voortzet in de rol als bestuurder.’

Samenstelling raad van bestuur

De komende periode vormen Jan van Hoek (voorzitter raad van bestuur), Hanno Brandsema en Ruud Tromp (interim lid raad van bestuur) de raad van bestuur.

Op 1 augustus start Angélique Koevoets als nieuwe voorzitter raad van bestuur, zoals eerder aangekondigd. Vanaf 1 september zijn Angélique Koevoets en Hanno Brandsema daarmee de nieuwe vaste raad van bestuur, tijdelijk aangevuld met Ruud Tromp.

Informatie

Ipse de Bruggen is een van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn zij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben die een complexe zorgvraag. Dankzij de ervaring en deskundigheid heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is haar overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. www.ipsedebruggen.nl

Deze pagina is een onderdeel van: