Nieuws van leden

Jaarverslag Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijk Beperking 2022 verschenen

30 mei 2023

Het jaarverslag van de Academische Werkplaats Leven met een Verstandelijke Beperking (AWVB) staat online. Lees, kijk en luister mee welke activiteiten we ontplooiden in ons jubileumjaar 2022.

Jaarverslag AWVB

10-jarig jubileum gevierd

In 2022 mochten we als AWVB ons 10-jarig jubileum vieren met de ‘AWVB on tour’. We hebben tijdens deze ‘AWVB on tour’ veel mensen met een verstandelijke beperking, hun naasten en zorgprofessionals van onze partnerorganisaties ontmoet, onderzoekskennis met hen gedeeld en waardevolle gesprekken gevoerd.

Stilstaan bij onze vele onderzoeken

In dit jaarverslag blikken we uiteraard terug op deze tour. Ook staan we stil bij onze vele onderzoeken waarmee we bij hopen te dragen aan een inclusieve samenleving en een toekomstbestendige zorg. En wordt duidelijk hoe we in co-creatie met mensen met een verstandelijke beperking onderzoek doen. Daarnaast presenteren we een overzicht van onze praktijk- en onderwijsproducten en nemen we je graag mee in de ontwikkeling van onze inhoudelijke communities en netwerken in 2022.

Inspireren en informeren

Samen waarde toevoegen aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Met ons jaarverslag hopen we je te inspireren en te informeren over de manier waarop we onze activiteiten vormgeven.