Nieuws van leden

Myrthe Koster nieuwe bestuurder Pameijer

30 november 2022

Myrthe Koster treedt met ingang van 1 februari 2023 aan als bestuurder bij Pameijer. Zij volgt hiermee Arnold van Doorn op, die begin 2023 met pensioen gaat.

Myrthe Koster

Myrthe Koster is sinds 2013 werkzaam als Kinder- en Jeugdpsychiater en sinds 2016 als Directeur Zorg bij Yulius. Bij Pameijer gaat zij samen met Arend Vreugdenhil en Aimee Heijdenrijk het bestuur vormen.

Verbinding binnen de zorg

Pameijer ondersteunt zowel mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Myrthe: “Deze vormen van zorg bewegen steeds meer naar elkaar toe, dat vind ik een mooie ontwikkeling. Waar de zorg voorheen veelal in hokjes georganiseerd was, is Pameijer al een tijdje koploper om de zorg vanuit netwerken te realiseren. Betere samenwerking en daardoor een betere begeleiding voor de cliënten. Een mooie koers, die ik graag samen met mijn nieuwe collega’s voort wil zetten.”

Zorginhoudelijk

Om de portefeuilles ‘Groeit Op’ en ‘Kwaliteit van Dienstverlening’ binnen het bestuur goed te borgen, is er gekozen voor een bestuurder met zorginhoudelijke kennis. Naast haar kennis en ervaring binnen het zorgdomein, neemt zij ook een enorm enthousiasme en een Rotterdamse mentaliteit mee. “Pameijer ging op zoek naar een nieuwe bestuurder met een agogische achtergrond en inhoudelijke kennis van het Jeugd en GGZ-domein. Hoewel dit geen makkelijk zoekprofiel is, is het toch gelukt om een zeer geschikte kandidaat te vinden in de vorm van Myrthe Koster. Pameijer kijkt uit naar haar komst” reageert voorzitter Roland Wondolleck van de raad van toezicht.

Sam van den Brink
Wil je meer weten?
Neem contact op met Sam van den Brink