Nieuws van leden

Nominatie NL Awards voor tv-serie ‘Wat kan je wel!?’ van SDW en Omroep Brabant

Leestijd: 2 minuten
15 april 2021

De documentaire ‘Wat kan je wel!?’, een samenwerking tussen Omroep Brabant en SDW, is genomineerd voor de NL Awards. De NL Awards zijn de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen. ‘Wat kan je wel!?’ is hiervoor ingezonden door Omroep Brabant. De documentaire is genomineerd in de categorie ‘beste videoproductie 2020’. De online uitreiking vindt plaats op 27 mei.

Deelnemers bekroonde serie
De hoofdrolspelers van ‘Wat kan je wel!?’

Trots op de mensen die hun verhaal delen

De jury, onder leiding van Dionne Stax, zei over de serie: ‘Ontwapenend, je gaat van de mensen houden.’ Ook SDW bestuurder Ingrid van Huijkelom is erg blij met de nominatie ‘Wij zijn natuurlijk erg trots op deze nominatie, maar nog veel trotser zijn wij op Alex, Co, George, Gert Willem, Mila, Monique en Nelly en hun begeleiders voor het delen van hun bijzondere verhalen.’ 

Bijdrage aan positieve beeldvorming

In de achtdelige serie volgen we zeven cliënten van SDW tijdens een belangrijk moment in hun leven. De makers richten zich hierbij niet op de beperkingen van de cliënten, maar juist op wat ze wél kunnen. Met de positief ingestoken documentairereeks draagt SDW bij aan de inclusie en positieve beeldvorming over mensen met een beperking. 

Informatie

Alle afleveringen en meer informatie over de serie zijn hier te vinden.
Meer over de NL Awards en de nominaties is hier te lezen.    

Deze pagina is een onderdeel van: