Nieuws van leden

Philadelphia Zorg start videokanaal voor cliënten: aangepaste journaals, corona-informatie, workshops

18 maart 2020

Veel mensen die worden ondersteund door Philadelphia Zorg zitten thuis. Ontzettend vervelend. Los van de angst en onzekerheid waarmee zij moeten omgaan, gaat ongetwijfeld de verveling ook toeslaan. We hebben iets gemaakt dat daarbij kan helpen. Een speciaal platform en videokanaal op internet: ‘Hallo Thuis’. Met speciale inhoud, afgestemd op het niveau van de mensen die we ondersteunen. En voor iedereen te bekijken!

Journaal

De hele dag door video’s, een eigen Journaal, workshops, leuke afleiding, nuttige informatie over het coronavirus en ga zo maar door. En met de mogelijkheid om ook zelf iets te delen. Het is te vinden op: www.philadelphia.nl/hallothuis

Dinsdagavond 17 maart 19:00 uur trapte het nieuwe Philadelphia-kanaal af met het Journaal gevolgd door een optreden van Marco de Hollander. En daarna weer vanaf woensdagochtend 09:00 uur. Met een herhaling van het eigen Journaal, daarna bewegen, knutselen en nog veel meer! Zeven dagen per week, in ieder geval tot 6 april (maar misschien wel langer). 

Deze pagina is een onderdeel van:

Thema: