Podcast Joëlle en Eveline in de Meelfabriek

In deze Podcastserie maak je kennis met Joëlle en Eveline, twee deelnemers van Gemiva. Zij willen graag aan het werk in de Meelfabriek. Een stukje industrieel erfgoed in Leiden dat door Ab van der Wiel wordt verbouwd tot een woon- en werkcomplex. Het team Meelfabriek van Gemiva heeft daar ook een plek. Op 23 mei openen ze daar een eigen cadeauwinkel. Maar ook bedrijven hebben zich in de Meelfabriek gevestigd. Ook daar gaan deelnemers aan de slag. Daarover maken Joëlle en Eveline een podcast. Zij vertellen daarin hun eigen verhaal en interviewen andere Meelfabriek-bewoners.

Nu al fantastisch

De eerste aflevering is al te beluisteren op Spotify. In deze aflevering stellen Joëlle en Eveline zich voor. En vertellen ze waarom ze deze podcast maken en wat ze hier zo leuk aan vinden. Met deze podcast willen ze aandacht vragen voor mensen zoals zijzelf. Mensen met een beperking, maar ook met heel veel mogelijkheden.

Podcast

De Podcast “Joëlle en Eveline in de Meelfabriek” is te beluisteren op Spotify. Elke twee weken wordt er een nieuwe aflevering aan toegevoegd. Ook kun je een vlog op YouTube bekijken.

 

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Aart Bertijn
Telefoonnummer
Aart Bertijn