SAM&ZO: startsein voor de bouw in Sittard

Woensdag 10 april 2024 was het zo ver! Na een lange, uitdagende voorbereidingsfase is de bouw van SAM&ZO officieel gestart. Voor dit woonconcept waar iedereen welkom is, worden 46 woningen voor mensen met en zonder zorgbehoefte in de Sittardse wijk Vrangendael gebouwd.

Bouw SAM&ZO

Beloften en wensen 

Deze mijlpaal is gevierd met een gezellig samenzijn met een hapje en drankje, naast de bouwplaats bij de buren tennistafelvereniging TTV. Alle betrokkenen hebben hun wens of belofte voor SAM&ZO uitgesproken en deze symbolisch in een tijdcapsule gedaan. Toekomstige bewoners Mayke, Maud en Saar hebben de tijdcapsule met een brede lach op hun gezicht ingegraven. Zij krijgen door SAM&ZO de mogelijkheid om, net als leeftijdsgenoten, het nest te verlaten. 

Opnames L1 ook op NOS te zien 

De regionale tv-zender L1 heeft woensdag een korte reportage gemaakt over SAM&ZO die ook door de NOS is uitgezonden. Klik op deze link om het artikel en filmpje van L1 te bekijken.

Bijzonder woonconcept 

SAM&ZO is een initiatief van ouders van jongvolwassenen met een beperking en wordt ontwikkeld in samenwerking met ZOwonen, Stichting Radar en Daelzicht. Meer weten? Kijk op www.samenzo-wonen.nl