15e Masterclass Kennismanagement succesvol afgerond

De elf deelnemers van de Masterclass Kennismanagement 2022 ontvingen op donderdag 15 december 2022 hun certificaat. Daarmee sloten ze een inspirerende vierdaagse cursus af, die hun veel handvatten bood voor hun eigen praktijk.

Docent en deelnemers Masterclass Kennismanagement 2022 met hun certificaat
Docent en deelnemers met hun certificaat, ter afsluiting van de van de vijftiende editie van de Masterclass Kennismanagement

De VGN organiseerde deze 4-daagse Masterclass voor de 15e  keer. De deelnemers - afkomstig van Amarant, Koninklijke Visio, De Marius Meijboom (onderdeel van Cordaan en Ons Tweede Thuis), Middin, Philadelphia, SeysCentra en Zozijn - hebben hun kennis over kennismanagement verdiept en een praktijkcasus binnen hun eigen organisatie uitgewerkt. De masterclass werd door alle deelnemers positief gewaardeerd, en vanuit ieders betrokkenheid wordt nog een folluw-up op locatie georganiseerd. De VGN zal bij voldoende belangstelling in 2023 weer een volgende editie organiseren van de Masterclass Kennismanagement. Houd hiervoor de VGN-website in de gaten.

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Jan Visscher
Telefoonnummer
06-13203391
Jan Visscher