Nieuws

Challenge Technologie voor inclusie

02 januari 2019

De Coalitie voor Technologie en Inclusie wil het gebruik van de mogelijkheden van technologie voor inclusie stimuleren. Daarom organiseren het ministerie van SZW en UWV namens de coalitie gezamenlijk de Challenge Technologie voor inclusie.

Afbeelding die past bij het artikel over technologie voor inclusie.

Doel van de Challenge
Het doel van de Challenge is om ervaring op te doen met de implementatie van technologie ter ondersteuning van werknemers met beperkingen. Werkgevers, gebruikers, ondersteuners zoals jobcoaches en arbeidsdeskundigen en ontwikkelaars kunnen zo samen de beste koers bepalen om werk toegankelijker te maken, de kwaliteit van werk te vergroten en de inzetbaarheid en/of productiviteit van werknemers te verhogen. Het beoogde resultaat is een set goede werkpraktijken met mogelijkheden voor verdere opschaling van de technologie.

Voor wie
Voor deze Challenge is de Coalitie voor Technologie en inclusie op zoek naar werkgevers en technologiebedrijven die technologie willen inzetten op een werkplek om mensen met een beperking te ondersteunen. Het UWV stelt een subsidie beschikbaar voor de beste initiatieven zoals beoordeeld door een vak- en een expertjury.

Meer informatie over deze challenge vind u op de site Technologie voor inclusie

 

Portretfoto Aart Bertijn
Wil je meer weten?
Neem contact op met Aart Bertijn

Deze pagina is een onderdeel van: