Nieuws

Dit najaar verwacht: boek over geschiedenis gehandicaptenzorg

22 juli 2014

In het najaar van 2014 verschijnt het boek 'Canon gehandicaptenzorg' over de geschiedenis van de Nederlandse gehandicaptenzorg. Als u nu een bestelling plaatst, profiteert u van een lage prijs. Het boek is uitermate geschikt als relatiegeschenk of cadeau voor uw medewerkers.

Het begin van de gespecialiseerde gehandicaptenzorg voert terug tot het eind van de negentiende eeuw toen de gereformeerde Vereniging 's Heeren Loo werd opgericht. Deze vereniging had ten doel huisvesting te bieden aan de meest ernstig gehandicapte kinderen en aangepast onderwijs te verzorgen aan kinderen die leerbaar waren. Ze noemden het de ‘Vereeniging tot opvoeding en verpleging van idioten en achterlijke kinderen’.

Het boek 'Canon gehandicaptenzorg' komt tot stand via een vorm van crowdfunding. De Vereniging Canon Sociaal Werk kan als vrijwilligersorganisatie namelijk niet het financiële risico nemen zonder de garantie dat de boeken ook worden afgezet. Inmiddels hebben verschillende organisaties al een bestelling geplaatst, waardoor de ondergrens van 7.000 exemplaren is bereikt. Ook u kunt nog gebruikmaken van het aanbod om het boek tegen een lage prijs aan te schaffen. Tot 15 september kunt u nog intekenen.

Prijs per boek
Aantal boeken

Prijs per
stuk (excl. *)

1 € 15,-
2-10 € 10,-
11-25 € 7,50
26-250 € 4,50
251 - 750 € 4,-
751 en meer € 3,50

* Prijs is exclusief verzendkosten en 6% btw.

Nieuwsgierig naar het boek 'Canon gehandicaptenzorg'? Kijk hier voor een proefversie.